top of page

OPSH MEDICINE

PEDIATRI

MJËSI E PËRGJITHSHME

Rr. Sretko Krstevski Nr. 47

Gostivar

Tel: 042 213 400

Orari i punës:
Dr. Baki Taravari

E hënë - E premte

PAUZA

E shtunë

E diel

9:00 – 19:00

14:00 - 17:00

9:00 – 14:00

MBYLLUR

Orari i punës:
Dr. Ahmet Sallmani

E hënë - E premte

PAUZA

E shtunë

E diel

12:00 – 20:00

17:00 - 18:00

9:00 – 14:00

MBYLLUR

Mjeku Juaj. Shëndeti Juaj.

Ordinancë për bebe, fëmijë dhe të rritur.
Punojmë me LIBREZA

Мirë se erdhët në web faqen e ordinancës tonë!

 

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë kujdes shëndetësor personal dhe me cilësi të lartë për të gjithë pacientët tonë. Ordinanca jonë mburret me shërbimin cilësor që ua ofrojmë pacientëve tonë që nga viti 2011.

 

Shërbimet tona:

  • Shëndeti i përgjithshëm

  • Preventivë

  • EKG

  • Spirometri

  • EHO e këllqeve

  • EHO abdominale pediatrike

  • Alergo test

  • Terapi inhalatore

  • Otoskopi

Keni nevojë për mjek amë?

Keni nevojë për pedijatër?

Fondi Shëndetësor?

Kemi marrëveshje me Fondin
për sigurim shëndetësor.
Punojmë me libreza!

Shqip

Македонски

bottom of page